L O G O E R   T I L   F O R S K E L L I G E   S L A G S   V I R K S O M H E D E R
Dette lille udvalg af mine design, er for de flestes vedkommende til mindre virksomheder. Her er kravet lidt mere konkret. For det meste kræver kunden selv, at
selve navnet tydeligt skal kunne læses, hvad der er en udfordring, når det også skal bruges på visitkortet. Det kan der være to løsninger til, men kan være besværligt
for kunden selv, at bruge det rigtige på det rigtige sted. 

Grafikken skal i form, farve og enkelthed umiddelbart associere til virksomhedens produktion. Grafikeren skal skabe en rettesnor, som fortæller f.eks. at det er en smedevirksomhed og ikke en parfumeforretning.
To af de viste logoer var til temamarkedsføring for større kunder. 

Tre logoer var til konkurrencer, hvoraf én af dem vandt 1. præmie: 


1. præmie i logo konkurrence: Svanevig Hospice
Ved Bandholm på Lolland, i et smukt naturområde med udsigt til vandet, opførtes et hospice, en selvejende institution. I den anledning blev der afholdt offentlig logo konkurrence.

Min forklaring ved aflevering af mit forslag
"Det er mit indtryk, at der er lagt stor vægt på den landskabelige placering af det kommende hospice: Udsigt og fredelig beliggenhed.
Derfor har jeg arbejdet med at få det frem i mit forslag. Det langstrakte i skriften såvel som de farvede vandrette streger, som skal symbolisere blåt vand og grønne marker. Den sorte streg er de mørke tanker midt i det fredelige.
Endelig kan stregerne tilsammen også ses som en flyvende svane"